Nottingham Forest F.C.

Nottingham Forest F.C.

Nottingham Forest, etableret i 1865, er en af Englands mest ikoniske fodboldklubber, der kan prale af en rig historie fyldt med triumfer og uforglemmelige øjeblikke. Klubben er kendt for sin passionerede fanbase og intense rivalisering med Derby County, ofte fremhævet under elektrificerende kampe på det historiske City Ground langs den maleriske flod Trent. City Ground har en siddekapacitet på cirka 30,445, hvilket giver en intim atmosfære for fans til at støtte deres hold.

Med en arv, der inkluderer to på hinanden følgende European Cup sejre i slutningen af 1970'erne under den legendariske manager Brian Clough, har Nottingham Forest efterladt et uudsletteligt mærke på engelsk fodbold. Holdets slående røde og hvide farver symboliserer deres modstandsdygtighed og ambition, når de stræber efter succes i Premier League.

I de senere år har Nottingham Forest fokuseret på at bygge en konkurrencedygtig trup og dyrke ungt talent, med det formål at genvinde sin plads blandt de eliteklubber i England. En kampdag oplevelse på City Ground er en spændende begivenhed, fyldt med den elektriske atmosfære, som kun passionerede tilhængere kan skabe.

 

Vidste du det?

Nottingham Forest er en af de ældste fodboldklubber i verden, grundlagt i 1865. Klubben har en rig historie, herunder at vinde UEFA Champions League to gange i slutningen af 1970'erne. Denne arv tilføjer til spændingen ved at se live kampe på deres ikoniske stadion!

Garibaldi Red: Holdets ikoniske røde kit, kendt som "Garibaldi Red," er opkaldt efter den italienske revolutionære Giuseppe Garibaldi, hvis tilhængere bar røde skjorter. Denne farve er blevet et symbol på klubben siden dens vedtagelse i slutningen af det 19. århundrede.

Nottingham Forests rige historie har været genstand for dokumentarfilm, mest bemærkelsesværdigt "I Believe in Miracles," som skildrer deres opstigning under Clough og deres europæiske succeser.

Klubbens maskot er Robin Hood, en hyldest til Nottinghams legendariske folklore, beriger kampdagens oplevelse ved at binde lokal historie sammen.

 

Book dine billetter online og sikre en mindeværdig oplevelse med venner og familie. Vi tilbyder kun officielle billetter, direkte fra klubben, hvilket sikrer, at du har en problemfri oplevelse, mens du hepper på Nottingham Forest i deres stræben efter herlighed!

Kommende (15)

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...