Bestil officielle billetter til Celtic FC

Bestil officielle billetter til Celtic FC

Celtic FC, grundlagt i 1887, er en af Skotlands mest ikoniske fodboldklubber. Med en rig historie og en fanbase kendt som den Celtiske Familie, har klubben opnået legendarisk status, og kan prale af over 50 skotske liga titler og at være det første britiske hold til at vinde den Europæiske Cup i 1967. Hjemmekampe finder sted på det berømte Celtic Park—et stadion kendt for sin elektriske atmosfære og passionerede fans.

Celtics engagement i angrebsfodbold, kombineret med deres langvarige rivaliseringer, især med Rangers i Old Firm derbyet, gør det at overvære en kamp til en uforglemmelig oplevelse. Uanset om de kæmper for indenlandsk dominans i Scottish Premiership eller konkurrerer i europæiske turneringer som Champions League, leverer Celtic konsekvent spændende præstationer.

Køb officielle Celtic FC billetter nu og vær vidne til fodboldhistorie i fremstilling.Vi tilbyder officielle e-billetter til hjemmekampe, så sikre din plads på Celtic Park og vær en del af en tradition, der strækker sig over et århundrede.

Kommende (13)

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...