FC Barcelona v AS Monaco

FC Barcelona v AS Monaco

FC Barcelona, almindelig kendt som Barça, er en ikonisk fodboldklub med base i Barcelona, Spanien. Grundlagt i 1899, er klubben blevet en global fodboldmagt og et af de mest succesrige hold i verden. Altid i toppen i kampen om at vinde La Liga og Copa del Rey mesterskaberne, har holdet også flere Champions League-titler på trofæhylden.

 

FC Barcelona har en stolt tradition for at producere verdensklasse spillere, og deres rivalisering med Real Madrid i kampen kendt som "El Clásico" er en af de mest intense og forventede kampe i fodboldhistorien, fulgt af en kvart milliard tv-seere på verdensplan.

 

Men hvorfor se fodbold på TV, når du kan se det live? Vi tilbyder alt fra billetter på den lange og korte side til VIP-billetter. Vi arbejder også direkte sammen med klubben og tilbyder kun officielle billetter!

 

FC Barcelona spiller normalt på den berømte Camp Nou-stadion med en kapacitet på op til 98.000 tilskuere. Bemærk dog, at Camp Nou i løbet af 2023/2024 gennemgår ombygningsarbejder, så i mellemtiden vil FC Barcelona midlertidigt spille på Estadi Olímpic Lluis Companys på Montjuic.

Garanteret billetleverandør

Vi har et 30-årigt forhold til at levere billetter til Premier League-kampe. Du er i sikre hænder.

Bestil billetter

Sædeoversigt

Ups! Det ser ud til, at dette produkt er udsolgt i øjeblikket. Vi undskylder for eventuelle ulemper, dette måtte medføre. Du er dog velkommen til at kontakte os for mere information om tilgængelighed, alternativer eller andre spørgsmål, du måtte have.

Du kan kontakte os via vores online chat eller ved at skrive til info@arteudland.dk, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vil du tilmelde dig vores Nyhedsbrev?

Tilmeld dig i dag, og vi sender dig de seneste tilbud, opdateringer fra dine yndlingsbegivenheder og meget mere...